Bedrijfsprofiel Mbnaviworld.nl

Mbnaviworld.nl. Passie voor autotechniek

Wij leveren een “one-stop-shop” oplossing rond het thema telematica, hoofdzakelijk voor het merk Mercedes.

Dit betekent dat wij reparatie aanbieden voor Comand, Audio versterkers, etc maar ook installatie, configuratie, diagnose en software updates.

Naast de grote klantenkring binnen Nederlands bestaat meer dan 50% van onze omzet inmiddels uit opdrachten van klanten binnen de EU, mede dankzij onze goede reviews en bekendheid op online fora.

Reparatie
Bedrijfsprofiel Mbnaviworld.nl 3

Specialisatie

Ons succes en onderscheidend vermogen in de markt is specialisatie en kennis van zaken.

Op een geheel eigen manier en op basis van jarenlange aantoonbare ervaring kunnen wij een volledige A-Z dienstverlening leveren omtrent het thema “infotainment” Een oplossing waarbij de klant 1 aanspreekpunt heeft en snel en efficiënt gewerkt kan worden. Wij werken zowel voor de eind-klant zelf als collega automobielbedrijven

Kennis en materiaal

Wij hebben de nodige investeringen hebben gedaan in zowel kennis als apparatuur om de klant te helpen aan een uplossing. Daarnaast zijn we door de fabrikant geautoriseerd voor het doorvoeren van (fabrieks) coderingen en originele software updates voor alle aanwezige controle units.

Dit betekent dat iedere codering die wij in uw opdracht uitvoeren op de digitale wagenkaart wordt bijgehouden zodat de history van de module voor iedereen inzichtelijk is. Wel zo veilig en gemakkelijk.

BeDRIJFSGEGEVENS

IMG 0279
Bedrijfsprofiel Mbnaviworld.nl 4

Mbnaviworld.nl

Mbnaviworld.nl

Tolbaas 16
8401 GD Gorredijk
Nederland
KVK: 01040175
BTW: NL-001287887B08
M: +31610288030 / 0610288030

Privacy policy

Vragen. Neem gerust contact op